Divisjonsfinaler på Asker 5 september

Da er det klart for divisjonsfinalene i årets Golfserie.no for lag. Finalene går på Asker Golfklubb torsdag 5 september.
Først ut kl.10.00 er Gruppe A – Elite hvor Fairway To Heaven med Thomas Reksten og Magnus Jakobsson møter Holtsmark 2 med Henrik Franck og Bjørn Lindeberg Bjerke. Disse lagene møtte hverandre i seriespillet tidligere i år og da ble det uavgjort. Helt åpent her altså.
Kl.10.10 starter divisjonsfinalen i Gruppe A – 1 divisjon hvor UIO ELITE 1 med Knut Arne Tønnesen og Zoran Obrenovic møter Fringeflex med Andreas Hole og Pål Svindal. Disse lagene har også møtt hverandre tidligere i år og da vant UIO ELITE 1 enkelt 18-9, så UIO må finne seg i å være favoritter i denne divisjonsfinalen.
Kl.10.20 går divisjonsfinalen i Gruppe B – Elite hvor Negativt Fokus med Gunnar Westby-Aspeli og Kåre Hauklien møter Håndverkerne med Tore Johnsen og Vidar Svendsen. Disse lagene spilte også uavgjort i seriematch tidligere i år, så dette kommer til å bli en jevn og spennende batalje.
Den siste divisjonsfinalen går i Gruppe B – 1 divisjon kl.10.30. Her møtes Dynea Allnex, med Bjørn Rosbach og Chrstian Øverland,og Golfserie.no 2, med Henning Hansen og Tore Sanne. Disse lagene vant hver sin avdeling og har derfor ikke møttes tidligere i år. Dynea Allnex gikk gjennom seriespillet med 7 strake seiere og må finne seg i det klare favoritt stempelet i denne divisjonsfinalen.

De fire vinnerne på Asker i morgen vinner plass i Mesterfinalen på La Torre 25-29 oktober, hvor fly t/r, overnatting, golf og bankett er dekket av Golfserie.no. I mesterfinalen, som går over tre dager i tre forskjellige spillformer, vil disse fire lagene i tillegg møte Steinrik med Steinar Nordbø og Morten Storli som ble vinterseriemesterne 2018/2019 (simulatorgolf) + Asker jr.damer med Marie Bjørndal Oulie og Caroline Krokeide, som vant damenes dag arrangert av Golfserie.no og Golfbreaks på Asker i juni.

Vi ønsker alle lagene lykke til i morgendagens divisjonsfinaler.