Da er Golfserie.no sesongen 2019 over og kun mesterfinalen på La Torre i Spania, 25-29  oktober, gjenstår.
Mesterfinalen vil gå over tre dager i tre forskjellige spillformer, før Golfserie.no mester 2019 kåres.
Her er en liten presentasjon av finalelagene og tips fra administrasjonen.

FAIRWAY TO HEAVEN (Vinner Gruppe A -Elite)

Thomas Reksten skal for tredje gang delta i Mesterfinalen. Thomas sin vanlige partner Håvar Solli har i år ikke mulighet til å spille mesterfinalen, så da stepper reserven Anders Magnus Jakobsson inn. Fairway To Heaven må nok absolutt regnes som et av topplagene i mesterfinalen, men om det rekker helt til topps er vi litt usikre på.
Tips : 2-3 plass

UIO ELITE 1 (Vinnere av Gruppe A – 1 divisjon)
Knut Arne Tønnesen og Zoran Obrenovic avsluttet divisjonsfinalen med en fantastisk sluttspurt og laget har vist gjennom seriespillet at de har et meget høyt toppnivå.
Alikevel tror vi at det kan bli tøft for UIO laget å gå helt til topps i mesterfinalen.
Tips: 2-3 plass

NEGATIVT FOKUS (Vinnere av Gruppe B – Elite)
Kåre Hauklien og Gunnar Westby-Aspeli viste meget gode takter i divisjonsfinalen og vant enkelt mot Håndverkerne. Vi tror allikevel at motstanden i mesterfinalen vil bli for god for gutta som har et negativt fokus før finalen.
Tips: 4-5 plass

GOLFSERIE.NO 2 (Vinnere av Gruppe B – 1 divisjon)
Laget hadde litt flaks gjennom seriespillet og Henning Hansen og  Tore Sanne vant med minst mulige margin i divisjonsfinalen. I mesterfinalen vil nok motstanden bli alt for god. I mesterfinalen er det usikkert om Henning Hansen eller Jan-Fred Aslagsen som blir Tore Sannes makker.
Tips: 5-6 plass

STEINRIK (Vinnere av vinterserien i simulatogolf 2018/2019)
Morten Storli og Steinar Nordbø tapte ikke en match i gjennom hele vinterserien. Spørsmålet er om det blir vanskeligere for de steinrike gutta å hevde seg utendørs i mesterfinalen i Spania.
Tips : 4-5

BIRDMACHINE (Vinnere av damenes dag på Asker i juni)
Asker jentene Marie Bjørndal Oulie og Caroline Krokeide imponerte stort da de vant damenes dag på Asker i juni. Dette er meget to gode unge golfere, som med stor sannsynlighet vil sette på plass gutta i mesterfinalen.
Tips : 1 plass

Vi ønsker alle seks lagene lykke til i årets mesterfinale på La Torre Golf i Spania