Team Raider med alt i egne hender!

Team Raider med Peder Hellberg og Bendik Øvergaard (bildet) vant i går enkelt 78-87 mot Hagan Rookies 2. Og med kun to serierunder igjen har laget alt i egne hender med tanke på å nå sluttspillet.
Team Raider har igjen Birdienøttene og Granlia (med stigende form). Med seier i disse to matchene vil de være klare for sluttspillet og mest sansynlig vinne avdelingen å gå direkte til semifinale. Team Varmland med Oscar Lundquist og Emil Olsson tok en meget sterk 66-69 seier mot de regjerende vinterseriemesterne Fairway To Heaven og vil med to seiere i sine gjennstående matcher mot Granlia og Hagan Rookies 2, bli dårligst nummer 2 i Eliteserien avd.1 og dermed være klare for sluttspillet. Fairway To Heaven, Hagan Rookies 2 og Granlia har alle tre lagene 6 poeng og en teoretisk mulighet til å gå til sluttspillet.

Når to serierunder gjenstår står det mellom tre lag i eliteserien avd. 2. Volvat 1 (Mario Rinaldi og Jan-Fredrik Ødelien) topper med 9 poeng på 5 matcher, 1 poeng foran 2TOM2 og Golfserie.no. Volvat 1 har dermed også alt i egne hender. Med Volvat seier i de to siste seriematchene mot 2TOM2 og Sigurd Ecklund vil laget gå direkte til semifinale. Skulle derimot 2TOM2 slå Volvat 1 så vil mest sansynlig de gå til sluttspill. Golfserie.no vil med seier i sine to siste matcher dårligst bli nr. 2 i avdelingen. Spenning helt til siste slag i de to elite avdelingene. De to dårligste lagene i hver avdeling rykker ned i 1 divisjon for sesongen 2019/2020.