Bli med Golfserie.no til Murcia i Spania 23-30 oktober – Påmeldingsfrist 8 juli!

Årets golfserie.no lagfinale for to manns lag og Tour de Golf Invitational for enkeltspillere går i år på La Torre Golf resort i Murcia – Spania.
Om du ikke skulle vinne tur i Golfserie.no`s turneringer, kan du alikevel bli med på tur og delta i Tour de Golf Invitational.

Tour de Golf Invitational 2019 spilles over 3 dager på La Torre Golf Club og er åpen for alle. Det er i den anledning lagt opp en ukestur til samme sted med spill på to andre baner i tillegg til turneringen. La Torre Golf Resort ligger 1 time og 10 minutter sør for Alicante og den flotte 5 stjerners resorten befinner seg i Murcia området med mer enn 300 soldager i året.

La Torre Golf Club har en 18-hulls parkbane designet av Nicklaus Design og har par 68, men ikke bør undervurderes på grunn av lengden. Strategisk plasserte bunkere og vannhindere setter spillet ditt på prøve og byr på spennende og varierte utfordringer. Murcia har et stort utvalg av golfbaner og i løpet av uken blir det i tillegg spill på to baner i nærheten. Det blir en runde på El Valle som har en ørkendesign og gir følelsen av å være i Arizona. Hacienda Riquelme er en parkbane med utfordringer som vind, vann og mange bunkere.

Hotel La Torre & Spa er et 5-stjernes hotell med golfbanen som nærmeste nabo. Her bor du i ett av de 133 romslige og lekre rommene som alle har balkong elelr terasse med utsikt over banen i rolige omgivelser.  Hotellet er et Doubletree by Hilton med flotte fasiliteter og Spa med både innendørs-og utendørsbasseng som kan nytes etter golfrundene. Inkludert i prisen er frokost, seks middager i tillegg til bankettmiddag og premieutdeling. På resorten har de et stort utvalg av barer og restauranter. I oktober er seks av disse restaurantene åpne med mat og drikke fra Italia, Asia og lokale råvarer fra den solfylte Murciaregionen. I tillegg til konkurranser blir det hyggelige middager og mye sosialt.

Inkludert i prisen:
• Flyreise med SAS fra Oslo t/rAlicante t/r
• Golfbag og 23 kg bagasje på flyet
• 7 netter på Doubletree by Hilton Hotel La Torre i delt dobbeltrom
• Frokost og 3 middager m/vin på hotellet
• 3 -retters bankettmiddag m/drikke og premieutdeling
• 6 greenfees: 4 La Torre, 1 El Valle, Hacienda Riquelme
• Rangeballer til oppvarming før turneringen
• Transport fra flyplassen til hotellet t/r
• Transport fra golfbanene hotellet t/ r

Pris kr. 12.985,- per person
Enkeltromstillegg kr. 2.495,-

Påmelding : https://forms.gle/ZSBuQ2LZTaWi8RK7A

Kontaktinfo i Golfbreaks for påmelding : Christian Berg: cberg@golfbreaks.com