Det spisser seg til i seriespillet!

Da begynner det å nærme seg ferie pause i golfserie.no, og de fleste av avdelingene har fått avviklet 4  serierunder. I Gruppe A – Elite har nok en gang Fairway To Heaven, med Håvar Solli Wenaasen og Thomas Reksten (bildet), tatt et solid steg mot divisjonsfinale. Laget har 9 poeng og står uten tap så langt i sesongen. I Gruppe A – Elite er det de to beste som går til divisjonsfinale. For øyeblikket er det  Tollerne, Oxer, Ole Vidars og Holtsmark 2 som kjemper om den andre plassen i divisjonsfinalen i gruppe A-Elite på Asker 5 oktober i tillegg til nesten allerede klare Fairway To Heaven.

Gruppe A – 1 divisjon
I gruppe A – 1 divisjon er det noe lengre vei til divisjonsfinale, da de tre avdelingsvinnerne + beste toer går til divisjons semifinale på Hakadal 27 august. De to vinnerne i semifinalen, går til divisjonsfinale i Gruppe A – 1 divisjon på Asker 5 oktober.
I Gruppe A – 1 divisjon avd. 1 ser det ut til å stå mellom KLP 1, Oppsalgutta og Asker GK.
I avd. 2 har UIO 1- Elite, Fringeflex og Team Fagerstrand 1 stukket fra resten.
I avd.3 har Bare For Moro  full pott med 8 poeng på 4 matcher og ser ut til å kruse inn til seier i avdelingen.

Gruppe B-Elite
I gruppe B-Elite er det de to beste lagene etter endt seriespill som går til divisjonsfinalen på Asker 5 oktober. For øyeblikket er Negativt Fokus med Gunnar Westby-Aspeli og Kåre Hauklien eneste lag med full pott og 6 poeng på 3 matcher. Håndverkerne, Benchmark og Golfserie.no 1 har alle tapt kun en match og er med i kampen om en av de to plassene.

Gruppe B – 1 divisjon
I gruppe B -1 divisjon er det kun de to avdelingsvinnerne som går til divisjonsfinale 5 oktober på Asker.
I avd. 1 har Golfserie.no 2 et lite overtak med 8 poeng på 4 matcher, men kun 2 poeng foran Smart Elektro 1.
I avd. 2 er det kun Dynea Allnec Allnex som har vunnet alle 4 matchene, men KLP 2 er kun et poeng bak, men med en match mer spilt. Det ser ut som det kommer til å stå mellom disse to lagene.

Vi minner om at utsatte matcher som i terminlisten var satt opp før sommerferien, må være avviklet senest 1 august. Må matchene flyttes lengre enn dette må administrasjonen i Golfserie.no godkjenne dette.

Vi ønsker alle en riktig god sommer og lykke til i serieinnspurten i august.