P.g.a. at uværet i september ødela golfbanen og hotellet på La Torre, har mesterfinalen blitt flyttet til La Manga Golf resort. Alle deltakerne skal bo på 5 stjerners hotellet, Hotel Principe Felipe, på La Manga.
Flyavgangene den 25/10 kl.06.00 og 29/10 kl.13.25 med SAS blir de samme som tidligere oppsatt. Mesterfinalen går over tre dager i tre forskjellige spillformer. Scramble, Bestball og netto slag på tre forskjellige baner. (La Manga Vest, Sør og Nord).

Lagene som skal spille mesterfinale er  :
Fairway To Heaven :Thomas Reksten og Anders Magnus Jakobsson
UIO 1 – Elite : Knut Arne Tønnesen og Zoran Obrenovic
Negativt fokus : Gunnar Westby Aspeli og Kåre Hauklien
Golfserie.no 2 : Jan-Fred Aslagsen og Tore Sanne
Steinrik : Morten Storli og Steinar Nordbø
Birdmachine : Caroline Krokeide og Marie Bjørndal Oulie

Lørdag 26/10 starter mesterfinalen på La Mangas vanskeligste bane, Vestbanen.
Første dag i spillformen Texas Scramble møtes UIO Elite og Birdmachine med start kl.11:09.
Zoran Obrenovic og Knut Arne Tønnesen (UIO) skal få nok og bryne seg på, når de møter jentene Marie Bjørndal Oulie og Carloine Krokeide fra Asker.
Med start kl.11:18 skal vinterseriemesterne Steinrik med Steinar Nordbø og Morten Storli møte Golfseriemesterne fra 2014, Fairway To Heaven med Thomas Reksten og Anders Jakobsson. Her må de mesterne fra Alicante i 2014 finne seg i favorittstempelet.
I den siste flighten, kl.11:27, i mesterfinalens første dag møtes Negativt Fokus, med Gunnar Westby-Aspeli og Golfserie.no 2, med Jan-Fred Aslagsen og Tore Sanne. Her kan det fort bli stygt, da tre fra arrangøren braker sammen til finalespill. Jan-Fred Aslagsen har vilt seg i god form denne sesongen og kommer nok til å sørge for at fokuset til motstanderen uansett ikke blir annet enn negativt før dag 2.
Parallelt med mesterfinalen spilles Tour de Golf invitational (single turnering)  hvor det i år er 26 deltakere.
Kris-Erik Pedersen (Gamle Fredrikstad) og Odd Arne Johansen (Drøbak) vant plass i finalen med å vinne henholdsvis innendørs og utendørs kvalifiseringen og må finne seg i å være favoritter til å vinne Tour de Golf Invitational på La Manga.
Tour de Golf Invitational spilles også over tre dager i spillformen netto slag.

Vi ønsker alle deltakerne god tur og lykke til!