Seriestart på Hauger i dag!

Da er det klart for seriestart i årets Golfserie.no. Gruppe A – 1 divisjon avd. 1 starter idag fra kl.16.40 på Hauger. Først ut er Asker GK mot Infratek. Begge lagene ble nr. 3 i sine respektive avdelinger i 2018, så dette blir nok en jevn match.

KLP 1 møter HG Sport i sin første match og disse lagene møttes også i 2018 sesongen. Den gangen var det HG Sport som vant 17-10.
UIO Backy 2 skal møte Hauger Gk. Hauger GK  hadde ikke noen bra sesong i 2018 og ble sist i sin avdeling. Laget har to nye spillere på laget i år, så da blir det spennende å se hva de kan få til i årets sesong.

Siste match på åpningsdagen er Steinrik mot Oppsalgutta. Steinrik ble vinterseriemestere innendørs i vinter og er allerede klare for Mesterfinale i Spania. Nå skal vi få se hva de kan få til utendørs mot Oppsalgutta som er nye i Golfserie.no.

I morgen 21/5 er det Gruppe B – 1 divisjon som skal igang på Hakadal. Onsdag 22/5 er det begge Eliteklassene som starter på Asker og torsdag  er det seriestart for Gruppe A – 1 divisjon avd. 2 og 3 på Holtsmark. Vi ønsker alle lagene lykke til i årets serie.