Sluttspurten i seriespillet er igang!

Sommerferien er over og innspurten i årets seriespill for lag er i gang. Hvilke lag vil klare å nå divisjonsfinale for deretter å kunne spille om plass i mesterfinalen på La Torre Golf i slutten av oktober?
I Gruppe A-Elite vil de to beste etter endt seriespill møtes i divisjonsfinale. Når to serierunder gjenstår, har Fairway To Heaven og Brewery et lite overtak. Oxer og Holtsmark 2 har teoretisk mulighet til å gå til divisjonsfinale, men det ser ut som de regjerende Golfserie.no mesterne Brewery og mesterne fra 2014 Fairway To Heaven vil gjøre opp om mesterfinaleplassen.
For øyeblikket ser det ut som Ole Vidars, Birdinøttene og Aas Gaard Golfpark vil rykke ned i 1 divisjon for sesongen 2020.

I Gruppe A-1 divisjon er det vinnerne av hver avdeling + beste toer som først møtes til semifinale på Hakadal 29 august. Vinnerne av semifinalene går til divisjonsfinale i Gruppe A-1 divisjon.
Da det er 8 lag i  avd.1, vil vi etter at vinnerne er kåret i hver avdeling, ta vekk alle resultatene mot laget som blir nr. 8 i avd. 1, for å se hvem som blir beste toer.

I Gruppe A 1 div. avd. 1 har KLP 1 et lite overtak, men Oppsalgutta og Asker GK har fortsatt mulighet til å vinne avdelingen.  Asker og Oppsalgutta møtes i siste serierunde på Holtsmark 15 august, så det blir en spennede match.

I Gruppe A 1 div. avd.2 er UIO 1-Elite 99,9% sikre på divisjonsfinale. Fingeflex må slå Granlia med 24 hull i sin siste seriematch, dersom de skal klare å ta avdelingsseieren.
Team Fagerstrand 1 har fortsatt mulighet til å bli beste toer, dersom Fringeflex taper sin siste match og andre resultater i de andre avdelingene går deres vei.

I Gruppe A 1 div.avd. 3 står divisjonsfinale plassen mellom Bare For Moro og UIO 5. UIO 5 må vinne sine to siste matcher med store sifre for å ha mulighet. I tillegg må Bare For Moro tape stort for Fjordland i sin siste match. Bare For Moro vil nok ta avdelingsseieren her.

I Gruppe B-Elite  vil de to beste etter endt seriespill møtes i divisjonsfinale. Avdelingen er fortsatt helt åpent. Håndverkerne og Negativt Fokus topper avdelingen, men Golfserie.no 1, OBIL 5 og Benchmark har fortsatt mulighet til å nå divisjonsfinale.

I Gruppe B 1 div.avd.1 er det kun vinneren av avdelingen som går til divisjonsfinalen. Golfserie.no 2 har et ben i divisjonsfinalen. Laget topper avdelingen, men har to matcher igjen. Med store tap i disse to matchene kan finaleplassen ryke. Da står Team Sopera Steria 2 og Hagens Venner klare til å overta plassen.

I Gruppe B 1 div.avd.2 er det kun vinneren av avdelingen som går til divisjonsfinalen. Dynea Allnex har et overtak, og alt i egne hender, men KLP 2 og UIO 4 kan med en strekt sluttspurt ta fra Dynea divisjonsfinale plassen.

Semifinale gruppe A – 1 divisjon går på Hakadal 29 august kl.15.30 og 15.40.
Alle divisjonsfinalene spilles på Asker den 5 september kl.10.00

Vi ønsker lagene lykke til i innspurten!